Covid a jedlá soda
Jedlá soda zabíjí Covid
Virologům a lidem planety
(výtah z článku o prevenci proti COVID 19)
Jsem Gennadij Vasiljevič Judin, doktor medicínských věd, profesor transplantolog, zasloužilý vynálezce SSSR, 30 let jsem vedl dvě katedry na lékařské fakultě, mám tisíce žáků, bývalých studentů. Styděl jsem se, že já, vynálezce a profesor nemohu ničím pomoci svým bývalým studentům, nyní lékařům, kteří trpí spolu se svými pacienty. A rozhodl jsem se pootevřít „zbytky svého stařeckého mozku“ a vypracoval jsem „Způsob prevence a léčby koronavirové nemoci v raném stádiu zničením viru v nosohltanu působením vysokých teplot.“
V současnosti je v hlavách lidí na celém světě totéž – pandemie COVID 19. Lidé nežijí, ale bojí se. Bojí se, že se nakazí novým virovým přistěhovalcem a zemřou. Léky nejsou, dlouhodobě ověřená vakcína na vedlejší účinky není a není známo, kdy bude odzkoušena na genetickou zátěž. A zatímco se připravují vakcína, objevují se nové mutanty, na které vakcína nebude účinkovat. Každá pandemie nějak za cenu životů milionů lidí skončí sama od sebe. A najednou je zde zcela nová pandemie, která se vrací ve vlnách. Znovu pandemie, znovu karanténa, nevratné poškození světové ekonomiky, lid, který zůstane bez práce, má bídu, hladoví, atd.
Einstein kdysi řekl: „Objevy dělají nevzdělanci.“ Ve virologii jsem nevzdělanec. Ale k medicíně mám velmi bezprostřední vztah. Protože jsem diplomovaným vědcem v oboru patentů, hned jsem napsal formuli objevu. Vědecký základ způsobu boje s virem. Virus je to nový. Vědecká literatura zcela chybí, proto jsem musel použít fakta z internetu. COVID 19 je molekula RNK, pokrytá lipidovým (tukovým) obalem. Při teplotě 60 stupňů zahyne během 10 minut. Prvních 4 – 6 dní proniká do lidského organizmu vzdušně kapénkovou cestou. Viry se nacházejí ve slinách ústní dutiny a v hlenu nosohltanu, odkud se také berou vzorky nákazy. Při nádechu viry dále klesají dýchacími cestami a pronikají do alveolárních buněk, mimo něž nemohou existovat. To vede ke vzniku zánětu plic a v konečném výsledku k nekróze plic. Navrhuji: zničit a inaktivovat viry, které ještě nepronikly do buněk, působením teploty 80 až 90 stupňů a nejprve rozpustit jejich lipidový obal sodou. Dělá se to následovně. Po celodenním kontaktu s neznámými lidmi, případně nakaženými COVID 19, přicházíte domů a myje si ruce dobrým mýdlem. Potom nalije do hrnku 1 litr studené vody z vodovodu, nasype do ní 1 polévkovou lžíci jedlé sody a přivede roztok k varu. Páru budete inhalovat po dobu 15 minut. Je jasné, že takovou inhalaci může dělat každý a spolehlivě tak inaktivovat všechny viry, které se dostaly do úst a nosohltanu. Soda přitom rozpouští lipidový obal viru a horká pára ve slinách a hlenech nahé viry uvaří. V případě pochybností je možné proceduru opakovat, aniž bychom organizmu způsobili nějakou škodu. V noci z 16. na 17. března 2020, když se o pandemii objevily pouze první zprávy, jsem se probudil se staženým hrudníkem a nemohl jsem se zhluboka nadechnout. Ráno jsem se oblékl a šel jsem do lékárny (500 m). Byl jsem tak dušný, že jsem se při cestě tam i zpět asi pětkrát zastavil. Všechno doprovázel suchý, častý, namáhavý kašel. Nebyly při tom symptomy jako rýma, zvýšená teplota a bolesti hlavy. Když jsem přišel domů, dlouho jsem se nerozmýšlel a udělal jsem si obvyklou sodovou inhalaci a zopakoval jsem ji v poledne a večer. Stav se zřetelně zlepšil. 17. března jsem inhalaci zopakoval třikrát. K večeru symptomy zmizely a já jsem na tu nepříjemnou událost zapomněl. Proč jsem bez rozmýšlení zvolil tuto proceduru? Jde o to, že v naší vesnici mého dětství Orlovščina se léčily všechny nemoci z nachlazení u dětí i dospělých stejným způsobem. Dýchala se pára nad hrncem s vařenými bramborami. A až moje negramotná babička Paša, která pracovala jako služka u pánů se od nich naučila tuto metodu se sodou a ta se stala v naší rodině tradicí již po více než sto let. Později, když jsem začal svůj způsob zdůvodňovat, pochopil jsem, že jsem byl nakažen kovidem 19, který jsem vyléčil opakovanými inhalacemi horké vodní a sodové páry v těch nejranějších stádiích onemocnění v průběhu dvou dní. Jako potvrzení posloužil případ, kdy se na mne s podobnými symptomy obrátila neteř, důchodkyně, která uposlechla moje doporučení a také se za dva dny vyléčila. To byl jen začátek. Samozřejmě, že tyto případy nejsou hodnověrným potvrzením, avšak po dalších úspěšných zkušenostech jsem hluboce přesvědčen, že není dobré popsané symptomy přehlížet. Je potřebné zavčas nasadit prevenci vzniku choroby. Pochopil jsem blahodárnou funkci sody. Protože neexistuje analogie a prototyp mého způsobu, nemám možnost jej srovnávat s jinými způsoby léčby. Proto ihned přejdu k očekávanému užitku jeho používání.
1. Způsob zaručeně předchází koronavirovou nemoc inaktivací virů působením zvýšené teploty v ústech a v nosohltanu.
2. Způsob je vědecky opodstatněn, je levný, jednoduchý a může jej provádět kdokoli v domácích podmínkách.
3. Způsob je perspektivní, protože zaručeně zničí každý mutant, jsou-li jeho vlastnosti analogické kovidu19.
4. Světu opakované vlny nebudou hrozit, protože při správné organizaci prevence tímto způsobem bude celosvětový problém Covidu 19 rychle vyřešen. Vyzývám lidi celého světa k prevenci! Když dostanete tuto informaci, neodkládejte to a dýchejte páru z roztoku vody a sody po dobu 15 minut a dále podle okolností. V průběhu přednášek jsem se stýkal s nejnadanějšími, rozumnými, sečtělými, komunikativními a veselými studenty IGMI-IvGMA! Naše vysoká škola v tomto roce slaví 90 let. Jí také věnuji svůj objev. Přeji všem pevné zdraví!
1. 5. 2020 Ivanovo,
profesor G. Judin 15.5.2020
přeložila Libuše Bělousová
Komentáře
Přehled komentářů
S potěšením jsem si přečetl tento článek, který obsahuje několik významných infoirmací, jež nejsou na první pohled zřejmé. Předně, profesor Judin skvěle demonstruje význam lidové zkušenosti a současně schopnosti ji zlepšit. Dále, demonstruje zapomínanou zásadu, že opakovaný experiment je zobecnitelný důkaz. Konečně, má diplom ne na to, aby se jím chlubil, ale aby jím doplnil své bystré myšlení a schopnost řešit problémy.
K jedlé sodě: Soda bicarbona je chemická sloučenina silně zásadité povahy. Mnozí čtenáři si jistě vybaví, že soda sloužila v každé domácnosti jako rychlá pomoc při překyselení žaludku, ať již v důsledku dietní chyby (zakyselující stravy, např. uzenin) nebo po konzumaci většího množství alkoholu. Soda ale tyto účinky ztrácí okamžikem, kdy zreaguje s potravou v žaludku. To také vysvětluje, proč nejde o účinný prostředek proti rakovině.
Zásady obecně rozpouštějí tuky. Soda je levná a lidským organismem dobře tolerovaná při požití či při inhalaci. Inhalace sodného roztoku (voda je slabá kyselina a část sody s vodou zreaguje) je bezpostřední kontaktní metoda, jak působit na sliznice dýchacích cest. Výhodu je, že se sodná pára dostane až do plic, nejen na nosní a ústní sliznice, čímž působí okamžitě na patogeny s tukovým obalem, kam patří všechny viry, nejen koronaviry.
Rozhodně mohu na základě svých vědomostí a zkušeností inhalaci sodné páry jen doporučit. Je to dobrá taktika proti nepříteli (patogenům), ale strategickým řešením je celkové odkyselení organismu, např. užíváním Petrolea a výraznou redukcí kyselinotvorné stravy. Pak se Vás patogeny budou bát, ne vy jich.
Petr Ježek - Jedlá soda má více pozitiv